Mijn avontuur begon op de Rooi Pannen waarvan ik nog geen idee had wat de marketing en communicatie wereld nou eigenlijk is. Dit is natuurlijk nog zó breed. Wat mij aansprak? Mijn passie voor de Adobe programma’s komt hierin terug! Deze programma’s behoren echt tot het takenpakket van een marketing communicatie medewerker. Dat was voor mij dé reden om voor deze opleiding te kiezen.

“Rosalie Rules is terug”

Een ode aan Rosalie Rules blog

Ineens belandde ik in de wereld van marketing en communicatie. Wat doe je dan als studente? Ja! Je houdt een blog bij. Oke, ik wist eerst niet hoe ik eraan moest beginnen. Gelukkig kregen we hier veel uitleg over op school en kon ik mijn blog mooi vormgeven. Ik wist het meteen: dit bloggen past helemaal bij mij!

Van citytrip tot schoolervaringen

Ik wilde meteen mijn tips en ervaringen met mijn lezers delen. Hoe ik dat deed? Ik blogde over mijn citytrips en mijn stages. Het was een erg goede leeropdracht. Je leert alleen door dingen te doen, dus dat deed ik. Het is echt heel erg mooi om het proces te zien waarin ik mezelf heb ontwikkeld tot young professional. Mijn creatief schrijven is in één rechte lijn omhoog gegaan na mijn stage bij crossmediaal platform Stappen en Shoppen (bekend van de Breda City App). 

Rosalie Rules en All That Media

Natuurlijk ga ik Rosalie Rules integreren in mijn eigen bedrijf. Dit hoort bij mij, dit ben ik! Mijn blogs binnen deze rubriek kunnen over vanalles gaan. Denk aan citytrips (als dat weer kan), schoolervaringen of mijlpalen die gevierd mogen worden. Kortom: persoonlijker dan dit kan niet!

Volg jij de blog van All That Media al? Volg All That op Instagram en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes! Wil je dat ik een blog schrijf over een specifiek onderwerp? Hit me up!