Meet in Athens

Buitenlandse stage 2018. Een stage waar hospitality en online zichtbaarheid centraal staan.

Solliciteer-vlog

In leerjaar 2 kreeg ik de mogelijkheid voor een buitenlandse stage. Dit is altijd al een droom van mij geweest. Ik heb deze kans gepakt! Let’s Meet in Athens is een fietstourbedrijf wat op een ecologische manier toeristen door de stad rondleidt.  Als sollicitatie voor deze stage maakte ik een video waarin ik als echte tourguide door Breda fietste.

Beheren van Social media

Tijdens mijn stage was mijn vaste taak het verzorgen van de Instagram en Facebook. Hier heb ik een operationeel plan voor geschreven. Ik heb een werkwijze gerealiseerd wat effectief werkt. Ik maakte een content planning en een handboek waarin alle richtlijnen beschreven staan.  Ik realisseerde content voor beide media.

Bloggen en vloggen

In de rustigere periodes gebruikte ik mijn tijd goed. Ik heb een video gemaakt over de wijk Psirri. Ik vond dit super om te doen. Er kwam veel werk bij kijken zoals een script schrijven, filmen en de nabewerking.  Lees mijn bijbehorende blog. De vlog is gebruikt voor de website van Meet in Athens.

Advertentie Griekse Gids

Het reaiseren van een advertorial voor de Griekse Gids. Je kan de advertenties vinden in de Griekse Gids NR11 – Zomer 2019

Magazine Rosalie Rules

Tijdens deze stageperiode heb ik geweldige herinneringen opgedaan. Dit wil ik graag koesteren. Ik zocht een manier hoe ik dit kon doen en wat het beste bij me past; een magazine. Hier kon ik mijn herinneringen opschrijven, redigeren en boeiender schrijven. Ook mijn vormgevingskills kon ik op deze manier bevorderen.  Nu heb ik een uniek magazine waarin al mijn herinneringen gekoesterd zijn. Bekijk via de button een flipbook van dit magazine!

Galerij

Sfeerbeelden van deze te gekke stage!