Afstudeerstage Meet in Athens

Een stageperiode van april 2020 tot juni 2020.  Hierin speelde snel schakelen een grote rol in verband met het coronavirus. Meet in Athens kon geen klanten ontvangen en zo was er dus geen inkomstenbron meer. Tijdens deze periode was ik verantwoordelijk voor alle online uitingen, maar hielp ik ook mee met het op de markt zetten van een nieuw product.

Hosten online fietstours

Om in contact te blijven met de doelgroep van Meet in Athens, organiseerde we online, live fietstours. Mijn collega’s fietste live in Athene en ik praatte de stukjes aan elkaar en vertelde wat over de stad en mijn eigen ervaringen toen ik in Athene woonde. Daarnaast maakte ik hier een promotievideo voor.

Virtuele foodexperience 

Om de smaken van Athene naar je toe te laten komen, is er een foodbox samengesteld. Bij deze foodbox hoort ook een gedrukt magazine. Hierin staan QR-codes. Dit leidt naar video’s waarin er wat vertelt wordt over het product. Ik was verantwoordelijk voor het magazine, editen van de video’s en het ontwerp van de foodbox zelf. 

Review virtuele foodexperience 

Advertentie Lychnari

Om de virtuele foodexperience en de online live fietstours te promoten werd er advertentieruimte vrij gemaakt in het tijdschrijft Lychnari. Hiervoor maakte ik een advertentie op. 

Fototour door Athene

De huidige doelgroep, Nederlandstalige toeristen, kon niet naar Athene komen. Om alle kansen te benutten hebben we stappen gezet om de Griekse doelgroep te bereiken. Hiervoor ontwikkelde ik een Instagram-fototour door de stad. 

Meet in Thessaloniki

Voor het zusterbedrijf van Meet in Athens maakte ik een soortgelijke foodbox, maar daarnaast zijn er ook virtuele kookworkshops tot stand gekomen! Klik hier voor mijn werk.

Benieuwd naar mijn bevindingen?

Tijdens deze afstudeerstage maakte ik een vlog van mijn bevindingen. Dit is helemaal mijn ding, en zelfs met thuiswerken was ik helemaal in mijn nopjes. 

Wil je meer informatie opvragen over deze stage? Twijfel niet en neem contact met me op! Ik stuur graag meer werk naar je op!