Over All That Media

& Rosalie Joosen 

Afgestudeerd crossmediaal communicatie specialist (MBO). Studente communicatie Avans Academie.

Ik ben Rosalie Joosen, 20 jaar. Een echte millennial dus! Ik ben geboren met mijn mobiel in mijn hand en ik adem social media. Online biedt veel kansen. Ik help je graag om deze kansen te benutten. Als communicatiespecialist blog, vlog en realiseer ik communicatie uitingen voor jou. Ik heb een passie voor vormgeven en het creëren van content. Zowel online als offline.

Ik ga graag een nieuwe uitdaging. Persoonlijk profileren is een onderdeel van mijn loopbaan wat een grote rol speelt.

Oh ja, ik heb ook een voorliefde voor de stad Athene. Dit komt door mijn stageperiode. Tijdens deze stage heb ik de meest liefdevolle mensen leren kennen waar ik nog steeds contact mee heb. En mooie opdrachten voor realiseer!

Communicatie als hobby

Verder heb ik nog een grote hobby; bloggen en vloggen. Ik heb een eigen blog opgebouwd en al snel kwam ik er achter dat ik dit super vind om te doen. Ik schreef artikelen over citytrips, schoolopdrachten en over mijn ervaringen binnen de communicatiebranche. Daarnaast ben ik me ook aan het ontwikkelen in handlettering en bulletjournaling. Ook dit heeft een achterliggend verhaal, wat je hier kan lezen.

Visie All That Media

All That Media helpt eenmanszaken en middelkleine bedrijven met het uitvoeren van communicatie uitingen. Hierin ondersteun ik in het realiseren van communicatiemateriaal. Door duidelijk en effectieve content komt jouw bedrijf meer onder de aandacht!

  • Grafisch design
  • Creatief schrijven voor blogs, webteksten etc.
  • Crossmediale campagnes
  • Events managen