Je kan er niet meer om heen. Tik Tok is een van meest opkomende platformen tijdens de corona crisis. We bekeken schattige dieren video’s, deden mee aan de verschillende challenges en we lachte wat af met deze video’s. Toch kwam ik laatst wat interessante Adobe tutorials tegen die ik graag met je wil delen.

 TikTok, veel meer dan alleen hilarische video’s

Het algoritme van Tiktok

Iedereen krijgt andere Tik Tok video’s te zien op hun ‘voor jou’ (soort tijdlijn). Dit heeft alles te maken met jouw interesses en het algoritme. Zo krijgt mijn vriend veel voetbal video’s te zien, sáái! Ik krijg op mijn tijdlijn veel handige Adobe Tuorials te zien. Hieronder mijn favorieten!

De basis voor elk design, kleurenpalet in Illustrator

Aha, dus zo gebruik je dus de shaper tool!

Pas makkelijker de kleuren aan van je design

Van icoon naar patroon!

@celinuuur

how to create patterns in #illustrator + really cute wallpaper at the end

♬ sonido original – Edits

Hier gebruik je dus de ‘knife’ tool voor

Ik heb de gouden oplossing gevonden

Zo creëer je de sterren aan de hemel, uh aan je design!

Heb jij een interessante TikTok video gezien op je tijdlijn? Deel hem vooral even met me! Ik ben heel erg benieuwd. Wellicht kan ik een volgend lijstje maken met de favoriete van….